It is now or never

Blev utslägnd från lektionen och uppskriven för att jag hade sneakat mig till biblioteket. Inte riktigt som jag brukar vara i skolan..

Började 8 med matematik. Såg sen på film i historian,fysiken,geografin. På engelskan hade vi historia prov och på religionen läste vi men sen blev jag och Melinda utslägnda för att jag sa typ ett ord till henne.. När skolan var slut måddes jag och Melinda bli kvar och läsa det vi missade. Kom hem sen och nu väntar jag bara på att få mat och sen skall jag till Matilda. Vi skall också vara med Lukas sen senare. Imorgon blir det nog inget inlägg.. Skall kl. 11 iväg på begravning och är sekert hemma först 11-12 tiden. Ha en bra fortsättning på dagen!


I've been waiting for a guy like you to come around

hehe sitter och myser i min sköna Onepiece! Har fallit för den..

Skolan idag gick förbi ganska snabbt! Hade frågesport på geografin, räknade på matematiken. Sen hade vi gymnastik där vi skrinnade, hade inte skrinnat på läänge. Allt gick helt bra tills jag tappade balansen och föll halft på svanskotan, tog ine sjukt menmen... Go Marie! Go! Hade sen dubbeltime modersmål och efter det religion. V fick ut proven där jag hade 9, är faktist stolt om man tänker på hur 'mycket' jag läste. Efter skolan kom Matilda hem till mig och vi gjorde inte så mycket. Jag åt mat, hon prövade och så min Onepiece och sen såg vi på filmer min bror och hans vänner har gjort... Sjuk humor! Nu skall jag ta det lungt en stund och sen skall jag börja läsa på Historia provet tills imoron!


I love you, you love me, we're a happy family

Liten stund sen jag har skrivit något här, men jo jag lever. Skolan idag gick fort, slutade ju 12 så har inget att klaga över. Kom hem och varit på datorn, ätit mat och varit på datorn. Vet inte vad jag skall göra mer idag än att vara på datorn! Är helt jätte glad, det är ju typ 2 veckor kvar och sen far vi till Åre. Det kommer bli helt underbart, slipper bort från hangö för en tid och Finland. Nu skall jag se om Gossip Girl har kommit ut annars skall jag bara läsa bloggar och vara allmänt tråkig!


Wii titta vad som kom med i posten idag;


spare me what you're thinking and tell me a lie

Kom just från en varm och lång dusch. Har vari på dans från 11.30 till 12.30. Är nu jätte trött och tänker inte göra något nu på en stund. Fast jag måste endå städa rummet idag, göra läxor om vi har. På kvällen blir det kanske att fara till Matilda annars blir det bara en hemma dag idag. Nu skall jag se på någon film var länge sen sist! Ha en bra dag. 


you keep making me weak

 


I want to be loved by you

Ville inte vakna idag! drömde att jag och Matilda träffade Harry,Liam och Louis vid Nadin och var med dem hela dagen ock sen till kvällen kom Niall och Zayn dit med. Sen drömde jag också att Harry var med i presidentvalet och blev vald till Finland president, sen måddes jag ringa till han och säga det och han blev helt chokerad för han kunde inte finska och valde mig som serketerare... like wtf!

Vaknade idag alltså 11 tiden. Åt morgonmål och så, lackade naglarna, fixade mig och kl. 13 träffades jag med Matilda. Först cyklade vi lite i stan och sen for vi till Hangon Pulla. Efter en stund kom Mathias dit och vi satt nu där i typ en timme. Sen for vi till Säästö Pörssi och köpte godis. Mtilda for hem och äta sen och jag blev kvar i stan med Mathias, vi var nu inte så länge för sen for vi också hem. Skall snart hem till Matilda och spendera resten av kvällen där.


the light shines

Hello everybody! Har nu varit hemma i 2 timmar efter att ha vandrat hela dagen i Böle/Helsingfors. Benen är trötta och mina fotsulor är sjukt sjuka, hade ju inte världens bästa skor!

Mer en helften av åttorna startade idag iväg mot Böle kl. 9.10 idag. Vi skulle alltså med handelsämen fara till Resemässan. Vi var framme i Böle 11 tiden och åt någonting smått på stationen och sen for vi till mässan. Det var faktist jätte roligt där fast det var ganska många männsikor där. Kl. 14 sku alla träffas på tågstationen igen men de som sku bli kvar i Helsingfors fick gå vidare sen. Det var endast Matilda,Mathias,Ronja,Eddi och jag som blev kvar vad jag vet. Vi gick nu omkring i Forum i 4 timmar. Jag köpte två t-shirts från gina tricot och ett nagellack + mat på subway. Hade en helt sjukt awsome dag idag med mycket skratt. Bättre än att sitta i skolan var det ju iallafall. Snart skall jag stänga datorn och krypa ner i min säng och se på TV. Godnatt!

btw; följ mig på twitter @mmarielinnea


under the lights tonight





carrots bilden blev suddig men var bara tvungen att ta den!


got mcdonalds breakfast for you


aww poor Harry och Zayn. Skulle inte iallafall vilja bli veckt sådär!


if I'm louder, would you see me?

Glader flicka här!! 1. Fredag imorgon och vi far med handelsämnen till Helsingfors och är där hela dagen,+ att jag börjar 9 iställer för 8. 2. Behöver inte läsa på prov nu på en stund. 3. Bokrecensionerna är färigt skrivna för den här terminen. 4. Dans idag! 5. Vi har god mat idag

Idag var det ganska jobbigt i skolan. Fast det var ganska chill var det endå jobbigt. Hade geografi där vi ritade planeter, matematik där vi räknade typ två uppgifter, 2h gymnastik där vi hade korgboll -.-, 2h modersmål skrev bokrecension och 2h religion som vi skrev prov. Min hand dog lite där. Har varit hemma i en timme och skall snart äta och sen blir det dans. Nu skall jag se på en intervju med One Direction så hejhej!



for you I will be a superhumen


Kom hem från skolan för typ en timme sedan. Hade ganska chill dag,fast vi hade ju endå bara 4h idag men. Inget speciellt hende under skoldagen men jag skulle ha slutat 12 men var tvungen att bli kvar där en stund. Kom hem och har nu suttit framför datorn enda sen dess. Kommer nog inte hända något intressant idag för min del eftersom det blir provläsning.



'cause I can't love you more than this

Omnomnom.. fick mat just! Var jätte hungrig. Skolan idag var från 8-15. Okej det odödigt att säga det eftersom typ alla dagar börjar och slutar tillika. Började med 3h bildkonst. Gjorde en mask som jag blev faktist helt nöjd med. Efter det hade vi fysik prov som jag är ganska seker på att gick bra. Efter det hade vi finska och sen såg vi 2h på 2012 på fysiken. Blev en stun doch väntade på Matilda och så for vi hem. Kom hit på datorn, nu skall jag skriva klart, läsa lite bloggar och sen skall jag se nyaste GG avsnittet. Halv 19 har jag ju dans och kommer hem sekert först 20.30-21 tiden så får se om det blir mer bloggande. Måste kanske läsa lite på religion också. Nå men nu säger jag hejhej..


I wanna stay up all night and jump around until we see the sun

The awkward moment när du är såå inne i dina tankar att du täkte cykla in i Lidl istället för att gå..

Någon borde komma och väcka mig ur mina drömmar. Har faktist ganska svårt att koncentrera sig! Började skolan 8 idag med tillvalsjumppa där det bara är 3 flickor oO. Det var faktist roligare att ha gymnastik med pojkarna. Vi hade innefotboll och helt bra gick det väll (?) Efter det hade vi engelska, historia och handälsmämenx3 + att jag var på fysik stöd. Har ju fysik prov imorgon och mycket har jag läst. Men vadå One Direction är mer lockande! Har också varit på scouter som var helt jäätte jobbigt! Mer har jag inte gjort. Nu skall jag ta och göra lite sit-ups och tänja lite. Sen måst jag läsa på fysik och sen for jag sova. Gonatt säger jag nu!



Till Christine; tack fö hjälppen : )


he loves food,right?






get out of my head

Naww alla i 1D är såå söta, speciellt Niall. Deras ''One thing'' video är iallafall en av de bästa jag har sett!

Skola idag från 8-15. Matematik först, efter det historia, sen fysik och engelska. Var sedan på elevkårsmöte så jag missade elevhandledning.. (kom just på att jag vill ha jordgubbar) två sista timmarna hade vi geografi och religion. Kom hem i snö stormen och sen var mamma hemma och min första tanke ''shit det är henne födelsedag och jag har inte sakt grattis eller köpt en presant'' Men gav en kram och sa grattis och sen var allt bra. Var hemma ganska länge, cyklade endå till kvällen till Matilda. Vi såg på The Vampire Diaries, och såg på One Direction videon. Nu bloggar jag och hon går igenom vad vi gjorde på elevkårsmöte. Kommer kaanske fler inlägg när jag kommer hem. Men ha en bra fortsättning på den här kvällen!

vas happenin

Kom justfrån duschen, är ren och frech nu! Har varit på dans ikväll.. allt gick helt dåligt och var helt borta hela danstimmen men endå var det underbart! Annat jag har gjort idag var tillexempel skola från 8-15 matematik,geografi,gymnastik;fjongboll,var till bibliotketet på modersmålen och sen dubbeltimme religion. Jee har religion och fysik prov nästa vecka... annars har jag bara varit på föräldrakvart där Moni som vanligt bara sade hon är så bra,aktiv,intresserad osv. Det där med intresserad kan ju disskuteras. Mer har jag inte gjort väll(?) imorgon är det fredag så det är mångamånga + till den dagen, en av dem är att den nyaste The Vampire Diaries har kommit ut så jag och Matilda skall nörda det. Hoppas det händer något med Elena och Damon när förra slutade med att dom kysstes.. Skall nu bara se på One Direction videon och sen sova. Sov sött!


vill ha sommar! eller först kan det va sportlov...


happy b-day Zayn Malik♥


I can't go for that

Hatar att vakna varje morgon 7! Vet faktist inte om jag blev försendan idag.. Men ja hann isåfall just och just till mattan där vi bara gick igenom monom och polynom.. sen hade vi engelska och efter det dubbeltimme finska och sen, wii sluta vi. Inte så dålig dag idag! Kom hem satt mig framför datorn satte på glee och har sett nu några episoder frammåt och skall snart si den sista glee som tilltillfället har ens kommit ut i USA. Sen hoppas jag också att Gossip Girl's nyaste har kommit ut.. lite nörd nu men idag tänker jag faktist bara vara hemma och ta det riktigt lugnt. Var faktist ganska länge sen det.. Hade ju annars dans igår som jag inte har haft på läänge så det var skönt och slippa dit igen! Mer har jag inte att berätta, kommer sekert flera inlägg ennu idag så hej tills dess!

like a boss

Vilken färg har dina skor? - svarta 
Hur många sms har du skickat med din telefon? - 515
Vem är nummer 9 i din kontaktlista? - arskamattila
Vilka finns i din "mottagna samtal"lista? - 5 första; matilda,mamma,ronja,jessi,matte
Vilka namn finns i din smsinkorg? - 5 första; matilda,henrik,mamma,jessi,eddi
Vem kramade du senast? - matilda
När såg du din bästavän senast? - idag både och
Bär du på en stor hemlighet just nu? - nej
När vaknade du imorse? - 8
Har du ett turnummer? Vilket? - tur och tur.. men brukar alltid välja typ 6
Vem hade du velat träffa just nu? - alla dom i 1D 8)
Vilket är det bästa året hittils? - 2011 sekert
Är du kär? - halft
Är du en rökare? - nej!
Vad heter du i mellannamn? - linnéa
Har du en blogg? - hahja
Vilken klass går du i? - 8c
Vilken låt är nummer 6 uppifrån i din spotifylista? - har inte spotify :D
Vilken låt är nummer 6 nedifrån i din spotifylista? -
Vem skrev åt dig på msn senast? - kanske ronja?
Vem skrev du senast sms med? - matilda
Vem ringde dig senast? - matilda
Om du går in i ditt fotoalbum på mobilen, vad är det första du ser? - niall horan
Har du MVG i något? Isåfall vad? - om de är samma sak som 10:a så, kemi&religion
Hur gammal tror du att du kommer bli? - man vet aldrig
Vad vill du jobba/jobbar som? - har ingen aning
Var är dina syskon just nu? - på övrevåningen och sen i södern
Favoritkändis? - Ian Somerhalder
Favorit serie? -  the vampire diaries♥
När åkte du bil i mer än 15 minuter senast? - kommer int ihååg
Har du piercingar? Isåfall, vars? - öronen
När grät du senast? - igår
Är du vig? - nja.. nä
Vad står det i ditt senast skickade sms och vem var det till? - '+ när dom e påriktit ihop :D' till matilda
Använder du hårspray? - till dansen
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - nej!
Uppsatt hår eller hängande? - både och
Vill du gifta dig i framtiden? - kanske
Vilken vän vet mest om dig? - matilda och ronja
Har du varit vän med någon som du inte tycker om nu? - jo
Vem skrev åt dig på Facebook senast? - melinda
Vad stod det i din senaste händelse? - Ronja Lundberg poked you
Din bästa tjejkompis? - matilda och ronja
Bästa killkompis? - sekert bemmi
Vad var det senaste du installerade på din dator? - vet inte..
Vem är den perversaste person du känner? - haha matilda
Vad tittar du först på hos killar/tjejer? - ansiktet/håret
Har du några plancher i ditt rum? På vem/vad? - harry potter och vamipre diaries
Vad ska du göra i sommar? - resa till Frankrike,va med vänner, sola, simma, ha kul
Klänning eller kjol? - klänning!
Har du varit med på TV? - jo
Snyggaste kändiskillen? - Ian Somerhalder/Niall Horan
Vart vill du resa innan du dör? - NYC, Australien,London,Paris,Spanien,Grekland.. finns så mycket

let me take you higher

Skolan idag var ju inte så hemsk. 10-15, och det var den sista måndagen jag börjar 10. Sen börjar våt tillvalsjumppa och sen blir det jobbigt! Men iallafall så ha de vi engelska,historia, handelämnenx3. På handelsämnen så for vi till Studio Bellezza och talade om hur det är att ha ett eget företag. Det var helt kul men att ha en egen salong med frissa och massage, manikyr och pedikyr.. måst nog va ganska jobbigt! Vi slutade 15 och efter det kom jag hem. Jag åt mat och sen kom jag hit på datorn. Om en halvtimme ska jag till scouten så min plan om att si på Glee förstördes. Har påriktigt helt jätte mycket känslor när det har med någon film eller program att göra. T.ex igår när Damon hadd helt tårar i ögonen så började kag gråta. Och när Harry Potter kom ut på bion så grät jag typ halva filmen för det dog så många.. Och jag haar aldrig haft såndä ''kändiskärlek'' förut men nu ha jag fått det till Ian Somerhalder och Niall Horan.. Igentligen ti hela One Direction men mest till Niall. Okej nu blir det bara sånthär onödigt skrivet så.. Ha en bra fortsättning på dagen.




I like your ''hey it's tuesday'' face

Söndag idag då..

+ The Vampire Diaries kommer, wii jag kan glo på Ian.
- Skolan börjar imorgon, proven börjar snart.

Tog länge för mig att ta up mig från sängen. Kl. 10 skulle vi då träffas i 27:an igen så jag vaknade tidigt idag. När vi började idag då så talade vi nu bara om dopet och om namn osv. 11 tiden for vi till kyrkan för att förbereda gudstjänsten. Vissa i vår grupp skulle var ett stöd till prästen om hur ett dop går till. När Walter var med där var det ganska svårt att hålla sig för skratt. När det var slut for vi och äta till församlingshemmet och sen for vi till gravgården. Var i kapellet och vi talade om begravningar och om gravar och så. Kom hem 15 och sen dess har jag suttit vid datorn. Nu ska jag se på Glee och sen får ja si om Matilda kan va..
 

bildbrist


just keep calm

Klockan är 11 och skall snart börja fa från fatorn och läsa lite istellet kanske? Har varit ganska jobbig dag idag! Vaknade halv 9 och drack te för min hals var så sjuk.. Tog typ en halv timme så efter det började jag fixa mig. Matilda var ju övernatten så tillsamman cyklade vi iväg till 27:an där vi skulle vara 10. Första 2 timmarna talade vi om någon diakoni(?) och sen skulle vi äta. Efter det såg vi på en pistkarta över Åre och gamla bilder därifrån så man blev nog lite sådär att man vill och skida! Sen fick jag jätte sjukt i min mage eller vi åt först mellanmål och sen fick jag. Och tillsist for jag hem. Sovde en timme och väntade ennu en timme och sen slutade de andra. Efter att jag hade sovut och ätit blev det bättre och på kvällen var jag med Matilda och Lukas. Lukas har varit 2 veckor i Thailand så de var kul och se han. Imorgon skall vi 10 någonstans så vill fa tidigt och sova. Hoppas morgondagen blir bättre än den här! Gonatt


Vemdalen förra året!


dagens (6.1.2012)

Dagens vill ha: systemis?
Dagens klädsel: jeans,toppi,t-shirt,kofta
Dagens smink: mascara,brunkräm
Dagens frisyr: löst plattat
Dagens händelse: skriban?
Dagens låt: vet it rikit
Dagens planer: skriban!
Dagens saknad: Bemmi
Dagens dummaste: de va nån blondi juttu, men kommer it ihåg vad o vem
Dagens sjuka: vetej
Dagens drog: eucalyptus pastiller
Dagens kram: såndä turbo med Matilda
Dagens puss: ingen.. forever alone :((
Dagens köp: pizza
Dagens godis: inget
Dagens humör: bra
Dagens ord: öö många :D


le me loving these

Love is my drug, 1direction is my drug.. eller kanske int rikit. halft : )) 




let me see your funky chicken

Let me see your funky chicken! What did you say? I said let me see your funky chicken! What did you say? Now bounce!

Okey.. Dagen har varit faktist helt okej.. Bättre än jag hade tänkt mig! Det började alltså med att vi var på gudstjänst kl.12 tll typ 13? och sen for vi till församlingshemmet och åt nån soppa och såndä gooda wb mockarutor. Sen for vi och höra på nån musik och någo sånt tråkigt.. 16 tiden for vi till 27:an för att bli förhörd av alla de där bönerna och jag kunde det bra! Efter typ en timmes läxförhöring for vi tillbaka till församlinghemmet för att äta tacopaj. Enformit men sen for vi tillbaka till 27:an och hade en ''lek'' som var helt fun. Mer gjorde vi inte så mycket. Imorgon blir det då 8 timmar men den här gången från 10-18.. De va väll de. Mm kul när min bror far till Playa de la Ingles inatt... 


fotat med min telefoun



 


rawr I'm a tiger

Blir helt sur på den där fula ramen runt varje bild! Får inte bort den hur jag än försöker.. men måst väll leva med den. Usch måst fa lite tidigare och sova inatt om jag ska kunna vakna 10 imorgon. Och spendera resten av dagen ända til 20 i kyrkan.. murr! Känner mig vääldigt religiös när man kan fader vår, halva trosbekännelsen, 7 av de 10 budorden och den gylleneregeln. Men knappas orkar ni läsa om religion om ni nu inte går i kyrkan var fjärde timmen.. men det tror jag int! Idag var det fint väder så passade på att vara ute. Redan 12 var jag i stan med mamma och köpte en ny mascara. Kom hem och när jag skulle meikka mig märkte jag att den var brun. Träffade Matilda halv 14 så vi cyklade och böt mascaran till svart. Efter det satt vi i Hangon Pulla en stund sen kom Mathias och där satt vi sekert i en timme och bara pratade. For hem och äta var hemma en stund med Matilfa och sen skulle vi träffa Mathias igen. Det började sen regna så vi for till Nadin. Vi satte sekert 1 timme och vänta på att får våra franskisar. Mathias sku på träning så jag och Matilda for till henne och där gjorde vi en ny blogg till henne. Mer har jag inte att säga.. jo saknar sommaren enormt!


do it like a dude

Sitter hemma hos Matilda som bäst. Vi såg just på Horrible Bosses som var helt retarded. Det skulle verkligen kunna bli bra väder nu, är jätte trött på att det hela tiden skall regna och blåsa. Jag orkkar inte sitta inne hela tiden och mögla! Vill ut så man kanske sir några mera folk än sin familj osv.. fast vem träffar man nu på i den hä stan? Skall hem om en stund och borde verkligen läsa på vår skriba läxa, men sku inte alls orka! Har faktist varit en liiten stund med mamma i stan idag. Köpte ett par leggings för de förra fick et hål helt plötsligt.. mystiskt! Efter det har jag bara slöat somna i något skede också och vakna när Matilda kom till mig. Men blir inget mer skrivet idag så det får bli ett godnatt till slut.

you're the special one

Kom just hem från Eddi och har hunnit äta något och vara på facebook före det här. Hos Eddi gjorde vi inte så mycket annat än chilla och såg på tv. Köpte också skor idag och det var ganska nödvändigt eftersom jag inte ennu hade någo vinter skor så på nyåre när man gick i snön var det ju ganska trevligt. Synd nog så finns det ingen snö mera.. Köpte också en salva som hjälper mot allt kliande överallt på kroppen. Efter att ha varit på datorn en stund så skall jag sekert krypa ner under täcket och läsa Harry Potter. Imorgon dagen börjas med att fa til stan. Ha det fint!


it's a happy day

Är helt jätte trött fast jag har sovit typ 12h inatt.. Borde kanske fara ut så jag skulle få frisk luft och det skulle kanske pigna till mig. Skall vänta tills pappa kommer hem så jag och mamma far till stan. Vi skall bl.a. fa till skobutiken, blåhörnan och apoteket. Efter det skall hon köra mig till Eddi och där skall jag sekärt tillbringa resten av kvällen + att Matilda kommer dit. Måste nu också bli väldigt religiös och nörda fader vår, trosbekännelsen osv. skall kunna de på fredag(?) då vår skriba maraton börjar och ska vara hela veckoslute i kyrkan.. Sen börjar skolan wii så kiva slut på dehä jullove..

be unique, be you

Blev inget bloggades igår men det hände inte riktigt något spc. Så ni missade inget spännande. Idag åkte jag iväg till Helsingfors med Ronja och Matilda för att shoppa.. men jag hittade inget annat än ett par jeans och en rock.. om jag hittade något var de för stora. Murr! Så är ju liite besviken menmen.. Har inga bilder från idag eftersom jag har ingen kamera som fungerar. Men mer har jag inte att säga är verkligen trött så kommer nog somna tidigt.


happy new year 2012


RSS 2.0